OFFROADER.BG
ПОТРЕБИТЕЛИ
Последно регистриран: Karenacind
ЗА ПРОЕКТА

НИЕ РЕШИХМЕ И СЪЗДАДОХМЕ : WWW.OFFROADER.BG

 

В началото идеята беше да създадем място където да си качваме, съхраняваме и споделяме снимки, видео клипове и коментари за проведени и посетени от нас състезания по офроуд и други екстремни спортове. Ще кажете, нищо ново, такива сйтове „под път и над път”. В последствие,  разработката се насочи към „медия”, обща медия за ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВЕ. Ние поставихме началото, разчитаме на вас тази медия да се развие и да съществува дълго време. Всеки потребител може да стане репортер, а после знае ли човек ......

 

В момента най-голямо внимание е отделено на офроуда, защото този спорт ни е хоби е се разхождаме и състезаваме от 2005г, съответно имаме най-много събрана информация.

 

Следвайки интересите и изискванията на потребителите, ние вметнахме и възможност за комуникация между потребителите, социална мрежа на ниско ниво.

 

С помоща на ЗВ СТУДИО ние предлагаме на потребителите съдържание, представено с атрактивни визуални решения в съответствие с последните тенденции в дизайна. 

ЗВ СТУДИО се отличава със собствен стил и той личи в нашия сайт www.offroader.bg - нестандартна визия, висококачествена изработка, професионално и експедитивно обслужване. 

... целта е да създадем и развием – WWW.OFFROADER.BG  като медия за всички екстремни спортове, разчитаме на ВАС като потребители и репортери!

 

С КАКВО СМЕ УНИКАЛНИ?

-       OFFROADER.BG – това е съвременна функционалност, лека навигация, приятелски интерфейс.

-       За OFFROADER.BG – не е нужно да се абонирате, да го търсите по реповете или магазините, за да получите от него удоволствие дори не е нужно да се плаща.

 

 

 

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В...
SvejoFacebookTwiter
Copyright © OFFROADER 2010. Всички права запазени! Условия за Ползване / Създадено от За Вас